Een vraag over onze programma's of onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Stuur ons een bericht.

Ons kernteam

Utrecht Museumdag is altijd in beweging. We bestaan uit een divers kernteam van coördinatoren, uit zowel de zorgsector als de culturele sector, om onze programmalijnen uit te zetten.

Onze museumdocenten

Utrecht Museumdag werkt samen met gespecialiseerde museumdocenten. Onze museumdocenten hebben grote affiniteit met de doelgroep en sterke verbinding met de programma’s.

Nieuwsbrief

Wij houden u via onze nieuwsbrief twee of drie keer per jaar op de hoogte van alle veranderingen en nieuwe initiatieven van Utrecht Museumdag. Mocht u zich willen inschrijven voor de nieuwbrief dan horen wij dat graag.

Stuur ons een bericht.

Jaarverslag SUM

SUM is sinds 1993 het samenwerkingsverband van de grotere Utrechtse musea en heeft als missie om de samenwerking tussen de musea te stimuleren en gezamenlijk een waardevolle bijdrage te leveren aan het culturele klimaat in de stad en in de regio. Daartoe zoekt SUM actief contact met betrokken stakeholders en partners en organiseert zij activiteiten die aansluiten bij de behoeften van de bewoners en het museumpubliek van nu, zowel binnen de muren van het museum als daarbuiten en zowel online als offline.

Jaarverslag SUM

Perskit

Wilt u aandacht geven aan Utrecht Museumdag binnen uw organisatie, magazine, website, socialmediakanaal of andere media, dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op of gebruik één van de elementen uit onze perskit.

Stuur ons een bericht.